O nas

O FIRMIE

Tworzymy dla Państwa produkty bezglutenowe od 2011 r.

W naszym portfolio można znaleźć ponad 50 produktów z 7 kategorii: pieczywo, ciasta, mąki, płatki, makarony, przekąski i musli.

Wszystkie nasze produkty posiadają certyfikat żywności wolnej od glutenu (poniżej 10 ppm), a wszystkie surowce dostarczone są z atestem jakościowym obejmującym poziom zanieczyszczenia glutenem.

Naszym sercem jest dział R&D – zespół specjalistów doświadczonych w produkcji bezglutenowych wyrobów piekarniczych i cukierniczych. Ich smak i struktura jest wynikiem przez lata doskonalonych receptur, podążających za światowymi trendami.

CERTYFIKATY

Nasze produkty są wytwarzane z najlepszą wiedzą oraz zachowaniem najwyższych standardów.

GWARANCJA BIEZPIECZEŃSTWA

Nasze produkty są wolne od glutenu i powszechnych alergenów – nie zawierają pszenicy bezglutenowej, soi ani orzechów i laktozy.

WIEDZA I INSPIRACJE

Gotowanie wolne od glutenu jest proste i daje możliwości obsłużenia nowych klientów. Chętnie dzielimy się naszym doświadczeniem.

PRODUKT W PUNKT

Elastyczność i dopasowanie oferty jest naszym priorytetem. Chcemy, by nasze produkty były dokładnie tym, co najlepiej sprawdza się w gastronomii.

ODKRYJ NASZE MARKI

Szeroka gama produktów piekarniczych, ale także maki, makarony, płatki oraz przekąski.

Funkcjonalne produkty piekarnicze dla aktywnych.

Proste, nisko przetworzone, produkty do codziennego stosowania.

NAGRODY

NAJSMACZNIEJSZY CHLEB BEZGLUTENOWY 2020

Bezglutenowy chleb świeży z ziarnami Incola po raz drugi zwyciężył w konkursie na NAJSMACZNIEJSZE PIECZYWO BEZGLUTENOWE według konsumentów! Tym samym utrzymał status LIDERA SMAKU na rynku polskim.

Kategoria konkursowa: pieczywo o przedłużonej trwałości. Bezglutenowy chleb z maczkiem zajął II miejsce w tej samej kategorii.

Konkurs organizowany jest co 2 lata przez Polskie Stowarzyszenie Osób na Diecie Bezglutenowej i z Celiakią (www.celiakia.pl). Konsumenci wybierają najlepszy chleb bezglutenowy poprzez głosowanie drogą internetową, spośród produktów zgłoszonych przez najbardziej znanych oraz mniejszych producentów pieczywa bezglutenowego.

PIECZYWO INCOLA NAJSMACZNIEJSZYM PIECZYWEM BEZGLUTENOWYM 2018 ROKU

Z radością informujemy, że świeży chleb z ziarnami Incola został wybrany przez konsumentów najsmaczniejszym pieczywem bezglutenowym 2018 roku w kategorii pieczywa tradycyjnego o przedłużonej trwałości.

Marka Incola tym samym stała się liderem smaku pieczywa bezglutenowego na terytorium Polski.

III miejsce w tej samej kategorii zajął chleb Vitalfit ciemny z ziarnami.

W konkursie brały udział wybrane produkty największych firm bezglutenowych – często mających zasięg międzynarodowy.

NASI DYSTRYBUTORZY